Stryktips på nätet

Att tippa stryktips på nätet är det mest klassiska sättet att betta på och här utgår du från den vanligaste spelkupongen. I ett rutsystem har du möjlighet att betta 1, X eller 2 i 13 utvalda fotbollsmatcher. En 1 sätter du om du tror att lag nummer 1 på raden vinner, ett X om du tror det blir oavgjort och en 2 om det är lag 2 på raden som vinner. Enligt experterna är det ett ganska osäkert kort att satsa på ett X, då det inte ofta blir oavgjort i en match. Ett X sätter du om du är säker på din sak eller är villig att chansa.

Det är främst svensk och engelsk fotboll, men även landskamper och andra stormatcher dyker upp på kupongen. Till varje uppsättning matcher får du som bettar råd från experterna, men när du har spelat länge är tanken att du ska ha så bra koll att du kan få fram mer information om matcherna än experterna. Det är då du kan spela om de stora pengarna.

Varje sajt har sina bookmakers som bestämmer oddsen, och det är även dem som har koll på de senaste nyheterna. Vill du ha så bra koll som möjligt väger du alltså in både alla bookmakers odds och hur lagets förmåga ser ut (spelarnas formkurvor, förhållanden på spelplanen, nyckelspelare, osv.). Du kan mycket väl spela på en del känsla, men inte så mycket känsla att du blir blind för att favoritlaget kanske inte har sina allra bästa dagar.

Hur stor vinsten blir beror på hur mycket du lagt in och vad du spelat på samt hur många rätt du fått. Om oddsen är låga och många spelat på samma reslutat blir utdelningen mindre. Du måste ha minst 10 rätt för att få utdelning, men blir vinstsumman under 10 kr faller den bort. För alla spelare är det dock de 13 rätten som är det stora målet, och det är också med den vinstraden du kan vinna de riktigt stora summorna.

Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier