Stryktips på nätet

När man spelar på nätet så finns det en rad olika matcher som man kan spela på. Det finns även otroligt många olika spelsystem som finns att tillgå när man spelar. En av dessa är ett spel som heter stryktipset. Stryktipset är ett systemspel som uppkommit tack vare svenska spel. Det går ut på att man ska spela på vad 13 matcher slutar. Under tiden som stryktipset har funnits så har strävan efter att just få alla rätt varit otroligt stor i Sverige. Svenska spela valde att göra en så kallad marknadsföring som handlar om att 13 rätt är respekt.

Denna respekt är idag något som väldigt många människor i Sverige kämpar för att en dag uppnå. Om man som ensam spelare står på 13 rätt så innebär det i sin tur att man vinner 10 miljoner kronor. Dock gäller det att man är ensam med 13 rätt, för att kunna få denna otroliga höga vinstutbetalning. Att spela på stryktipset har varit otroligt stort ända sen sin start, men i takt med att spelandet på nätet blivit större så har det på samma sätt inneburit att spelandet blivit mindre. Dock finns det idag bara ett sätt att spela på stryktipset via nätet. Detta har gjort att flera spelare valt att fortsätta spela på Svenska spel, då man helt enkelt är van vid att spela stryktipset på nätet.

Så fungerar halvgarderingar

Dessutom kan man välja att göra så kallade halvgarderingar i denna bettingform, vilket innebär att man får satsa på två resultat i samma match. Exempelvis om Arsenal spelar mot Liverpool. Då kan man välja på utgångsresultat i en och samma match. Exempelvis så kan det handla om att Arsenal kommer vinna, eller att matchen kommer att sluta oavgjort. Genom att göra dessa halvgarderingar så ökar chansen att ett resultat går in. Man kan även göra så kallade helgarderingar, vilket innebär att man kryssar för både hemmavinst, bortavinst samt oavgjort. På så vis går det inte att förlora på just denna match, däremot kan det vara bra att veta hur man som spelare ska vet om att det är väldigt mycket dyrare att spela på en helgardering. Spelar man på exempelvis en halvgardering så kommer hela stryktips-kupongens summa att dubbleras.

Så om en stryktipsrad ska betalas så behöver man multiplicera var rad med varandra. Har man då exempelvis en halvgardering, samt en helgardering så innebär det i sin tur att spelaren kommer behöva betala 6 kronor för sin kupong. Detta eftersom en helgardering kostar 3 kronor. Så om man som spelare bestämmer sig för att spela på stryktipset så kan det vara bra att tidigt studera var man ska sätta sina garderingar, för att kunna få så mycket ut av kupongen som möjligt. Vissa spelare kanske tänker att man lika bra kan satsa på alla resultat på stryktipset, men sanningen är den att det hade blivit alldeles för dyrt frö att detta skulle gå vägen och på så vis generera i någon vinst.

Stryktipsets påverkan på Sverige

Att spela stryktipset är en del av många människors vardag och liv. Det behöver inte handla om att man ska spela för att vinna mycket pengar utan istället handlar det om att man som spelare vill spela på ett sätt som gör att man får en energikick, samtidigt som man får spänningen och upplevelsen på just det sättet man vill. Däremot ska man som tidigare nämnt aldrig utmana sin ekonomi eller liknande. Det finns ingen som helst anledning till att spela, om man har en dålig ekonomi. Lycka till med spelandet och glöm inte att det ska vara kul att spela.

Numera har det blivit allt vanligare att kunna tippa stryktips på nätet. Detta fenomen är nytt och gör att man numera inte behöver besöka närmsta spelombud.

Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier