Olika typer av betting

Sportsbetting

När det snackas om betting brukar det ofta handla om sportsbetting som är den allra populäraste bettingformen. Sportsbetting innebär att du satsar pengar på olika sportresultat. Den vanligaste typen av sportsbetting är fotbollsbetting där du kan till exempel kan betta på vinnande lag, målresultat och vem som gör det första målet respektive sista målet. Andra mycket populära sporter inom sportsbetting är ishockey, amerikansk fotboll, golf, basket, tennis och handboll.

Livebetting

Livebetting är den kanske allra roligaste formen av betting. Livebetting är en typ av sportsbetting men här kan du även betta efter att tävlingen har startat. Du kan till exempel betta på en fotbollsmatch som har pågått i 60 minuter eller mer. Varför inte slå till och satsa på laget som ligger under och kanske vinna de stora pengarna?

När du ägnar dig åt livebetting är det onlinebetting som gäller. Eftersom oddsen hela tiden förändras måste du fatta snabba beslut och göra snabba bet. Det kan du bara göra online. Dessutom hittar du i stort sätt alla matcher som du vill betta på online.

Betting på hästar

Onlinebetting på hästar är också grymt populärt. I Sverige bettar de flesta på trav, medan man i England hellre bettar på galopp. Det blir emellertid allt vanligare att betta på galopp även i Sverige eftersom intresset för onlinebetting har ökat markant. Tidigare hade ATG monopol över betting på hästar och ATG har alltid först och främst inriktat sig på travbetting. Numera finns det massor av bettingsajter som har gott om galoppbetting och allt fler svenskar har därför börjat betta på galopp. Även intresset för betting på hundkapplöpningar (som länge varit mycket populärt i Storbritannien) har ökat i Sverige.

Övrig betting

Du kan även betta på annat än sport. Det finns de som bettar på Eurovision Song Contest, på politiska val, när en viss kändis kommer att få barn eller på hur vädret kommer att bli.

Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier